Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel
ara a l'IES Santa Maria...
Dijous, 05 Maig 2016 08:57

Servei de Mediació

Escrit per

MediacióHola a tothom!

Som un grup de nins i nines de 1er i 2n disposats a ajudar als que tenen problemes dels nostres grups d'edat.
 
Des de primària, alguns rebérem una formació de mediació adequada. Després, abans de les vacances de Pasqua, alguns van aprendre per primera vegada el que era la mediació i el rol del mediador, i alguns altres van ampliar el seu coneixement de primària, gràcies al senyor Vicenç Rul·lan.
 
Per ara només ho durem a terme amb nins/nines de 1r i 2n, i després, de cara a l'any que ve pot ser s'ampliarà als de 3r i 4t.
 
Actualment, l'equip de mediació només farà mediacions formals, les quals es duran a terme dins una aula apartada del grup classe.
 
Hi haurà unes hores repartides per a cobrir tots els dies de la setmana, amb uns equips de mediació que les cobreixen, amb l'acompanyament d'un/a professor/a de guàrdia.
 
La persona que sol·liciti el servei de mediació podrà triar l'equip, i nosaltres ens encarregarem de no jutjar ni donar consells,serem imparcials i la mediació serà sempre confidencial.
 
Finalment, per a demanar la mediació, podran dirigir-se directament a un mediador o a un/a professor/a de guàrdia, per a poder triar l'hora disponible i l'equip mediador triat.
 
 
Així doncs, tot l'equip de mediació esperam poder-vos ajudar!
 
Adéu!
Dilluns, 21 Març 2016 10:27

THE FONIX 2016

Escrit per

IMG-20160321-WA0005

Dues alumnes alumnes de l'IES Santa Maria, Sílvia Cáceres de 1r ESO C i Carme Capllonch de 2n ESO C, han participat aquest dissabte 19 de març en el concurs d'anglès THE FONIX 2016

El concurs està organitzat per International House Palma, el Instituto de Idiomas de Ibiza i per la Cambridge University Press. És una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius balears i s'organitza amb la finalitat d'estimular i motivar l'aprenentatge d'aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Molta sort!

 

DSC01487 web2DSC01490 web

 

 

 

 

 

 

 

MINUT DE SILENCI

(Paraules llegides per una alumna del centre)

L'Institut de Santa Maria vol solidaritzar-se amb un minut de silenci amb les víctimes de violència de gènere.

Fent silenci, callant, volem rebutjar aquests actes.

Amb roba obscura, amb llaços morats, amb silenci volem cridar:

NO, NO i NO

ni assassinada, ni maltractada, ni insultada, ni amenaçada, ni controlada...

NI UNA DONA MÉS!