Comunicats de l'equip directiu


Telèfons importants

1 d’abr. 2020, 8:01 publicada per Secretaria IES Santa Maria   [ actualitzat el 1 d’abr. 2020, 8:02 ]

     Informació important i noves instruccions

1 d’abr. 2020, 7:36 publicada per Secretaria IES Santa Maria


Benvolgudes famílies,

Vos informam que, si durant el confinament, vos truquen al telèfon fix o al mòbil amb un número ocult, convé que contesteu, ja que el professorat (o bé la tutora o el tutor) potser es posin en contacte amb vosaltres. Moltes gràcies. 

També vos enviam, en arxiu adjunt, i perquè en tingueu coneixement, les Instruccions de la Conselleria d'Educació del passat dia 27 de març, i referides a l'atenció educativa i tutorització de l'alumnat i els efectes acadèmics del període de suspensió de l'activitat educativa presencial.

Una cordial salutació,L'equip directiu 

Recomanacions d'estudi durant el confinament

26 de març 2020, 9:21 publicada per Secretaria IES Santa Maria

Benvolgudes famílies i alumnes, 

Quan vaig començar a aquest centre, com a orientadora educativa, amb molta il·lusió i juntament amb el cap d’estudis vàrem programar una sèrie d’activitats orientades a afavorir la cohesió de grup, la gestió emocional, l’orientació acadèmica, les tècniques d’estudis, de prevenció, etc. per a realitzar directa o indirectament amb l’alumnat. A dia d’avui, la il·lusió persisteix però evidentment els mitjans i recursos han canviat. Simplement dir-vos que estic a la vostra disposició a maoliver@iessantamaria.org  

Us adjunt el següent document “Recomanacions d’estudi durant el confinament” per aquells que, en la mesura possible, poden realitzar les activitats que des del centre us proposam. 

Per altra banda us anim que, quan tingueu ocasió: 

  • Parlau entre vosaltres del que està passant, de les conseqüències, etc., parlau com ho faríeu amb un company o amic, a vegades tenim la tendència a sobreprotegir els nostres fills i filles i no contestam preguntes, ocultam informació. Regiu-vos per les seves preguntes, us indicaran què sí i què no estan preparats a escoltar. És important que la font sigui la família, el seu referent. Us sorprendreu del bé que fa parlar entre vosaltres.

         Hem de tenir en compte que hi ha persones que necessiten saber molta informació per tranquil·litzar-se i d’altres no, ho hem de respectar.

  • Parlau de les emocions i sentiments que ens provoca aquesta situació, amb sinceritat, i acabar la conversa amb emocions positives per contrarestar el neguit i la por. Recordau que a vegades basta un gest, una mirada, en canvi d’altres  necessitau posar paraules a allò que sentiu. Cercau mitjans d’expressió, utilitzau l’art, dibuix, pintura, expressió escrita, música, etc. És important intentar mantenir el coratge i la valentia i si la situació ens sobrepassa, no ho dubteu, demanau ajuda. 

Per a qualsevol dubte, suggeriment o proposta estic a la vostra disposició. 

Us desitjo un saludable confinament. ÀNIMS!

Maria Antònia Oliver Gelabert
Orientadora IES Santa Maria

NOVA EINA GOOGLE, MEET

25 de març 2020, 2:54 publicada per Secretaria IES Santa Maria

Benvolgudes famílies

Google ens ha posat a l'abast una aplicació, MEET, de manera gratuïta (serveix per fer videoxerrades) Tenim constància que a altres centres l'estan utilitzant, tant a secundària com a primària. També l'inspector n'és conscient. A alguns docents els agradaria usar-la amb els seus alumnes. 

Consideram que és una eina útil per solucionar els dubtes d'aprenentatge, però també consideram que tant els nostres alumnes com les famílies heu de vetlar perquè se'n faci un ús adequat. 

Comptatm amb la responsabilitat de tots.

Atentament

L'equip directiu

MANUAL ACCÉS GESTIB

24 de març 2020, 2:35 publicada per Secretaria IES Santa Maria

Si teniu problemes d'accés al Gestib podeu consultar el següent manual 

Si no el podeu obrir podeu consultar el document adjunt en pdf

NOVES INFORMACIONS-20/03/20

20 de març 2020, 8:38 publicada per Secretaria IES Santa MariaBenvolgudes famílies,

Avui, divendres 20 de març, Conselleria d'Educació ens ha informat que els centres es tanquen per a tot el personal educatiu, per tant també per a l'equip directiu. Vos informam que tot el professorat ja ha establert un canal de comunicació amb tot l'alumnat del centre. Aquesta eina de comunicació és, majoritàriament, el Classroom. Des del passat dilluns, el professorat envia tasques a l'alumnat. Un cop fetes i enviades pels alumnes, els professors les corregeixen i es retornen a l’alumnat. Aquestes tasques seran tasques de reforç i consolidació i no han de sobrecarregar a l'alumnat. D'altra banda, vos informam que podeu visitar el Calendari Gestib per poder tenir una agenda virtual tant per a l'alumnat com per a les famílies. Hi podeu accedir a través de l’itinerari següent: Calendari, horari I tasques >> Activitats i sortides Vos comunicam també que avui, divendres 20 de març, a les 12 hores, s'han publicat al GESTIB les qualificacions de la 2a avaluació. Vos recordam que les vies per contactar amb el centre són exclusivament per correu electrònic i Gestib. Podeu escriure’ns a les adreces electròniques: secretaria@iessantamaria.org / administracio@iessantamaria.org Per favor, no telefoneu excepte si es tracta d’una urgència. En aquest supòsit (urgència) podeu telefonar o enviar SMS al número: 669360699
Per acabar, agrair tot l'esforç que estau fent les famílies i els i les alumnes i per adaptar-vos a aquesta manera de treballar. El professorat també està fent un gran esforç perquè tot pugui funcionar. Esperem que acabi prest aquesta situació i que tots estigueu bé. Si teniu qualque dubte, suggeriment o proposta no dubteu en fer-nos-la arribar. 
Una salutació i molts ànims a totes i a tots!

L'equip directiu


INDICACIONS CLASSES A DISTÀNCIA

13 de març 2020, 6:34 publicada per Secretaria IES Santa Maria


Benvolgudes famílies, 

Us informam de l'organització durant aquests quinze dies:

1. Tot l'alumnat ha de treballar des de casa a través de la plataforma GOOGLE CLASSROOM i realitzar les activitats que enviïn els professors/es durant els dematins. 

2. Si teniu qualque dubte de qualque assignatura en concret podeu posar-vos en contacte amb el professorat per correu electrònic. Els teniu tots en la pàgina web Centre / Equip docent (http://www.iessantamaria.org/el-centre/equip-docent)

3. L'alumnat necessitarà ordinador i internet per realitzar les tasques. En cas de no disposar d'ordinador també pot realitzar les tasques amb el telèfon mòbil si descarrega l'aplicació "Google Classroom". En cas que qualque família no tengui accés a internet, enviau missatge a secretaria@iessantamaria.org per trobar una solució. 

4. Si teniu problemes d'accés al Gestib enviau correu a administracio@iessantamaria.org (només telefonau al centre en cas d'urgència).

5. Rebreu tota la informació actualitzada a través del Gestib i de la pàgina web. Per favor, si teniu qualque dubte escriviu a direccio@iessantamaria.org o a secretaria@iessantamaria.org (només telefonau al centre en cas d'urgència).

Atentament,

L'equip directiu

URGENT - Es suspenen les classes a partir del 16 de març a causa del coronavirus

12 de març 2020, 14:26 publicada per Secretaria IES Santa Maria

Benvolgudes famílies,

La Presidenta del Govern ha anunciat aquesta horabaixa la suspensió de les classes de tots els centres escolars durant 15 dies a partir del dilluns 16 de març. Demà, divendres 13 de març, tot  l'alumnat ha d'assistir a classe i recollir tot el material (llibres de text, quaderns, etc.) per poder realitzar les classes i/o tasques a distància des de ca vostra, en la mesura que sigui possible. 

També s'anul·len durant dos mesos els viatges d'estudis, excursions i activitats extraescolars. 

Demà divendres rebrem més instruccions i us anirem informant per via Gestib i pàgina web www.iessantamaria.org de la situació. 

Gràcies per la vostra comprensió.

L'equip directiu

Sant Antoni a l'IES Santa Maria

13 de gen. 2020, 4:02 publicada per Secretaria IES Santa Maria

Benvolgudes famílies,

Us informam que divendres 17 de gener hi haurà classe amb normalitat. Durant el pati i fins les 11:45h s'ha organitzat un fogueró per celebrar Sant Antoni. L'alumnat de 4t d'ESO vendrà tiquets dilluns 13, dimarts 14 i dimecres 15 de gener per comprar berenar de pa amb sobrassada, botifarró, tonyina o vegetarià a 1€

Aquest dia no hi haurà servei d'entrepans ni altres menjars que no siguin els esmentats abans. 

Atentament, 

L'equip directiu


Horari divendres 20 de desembre

17 de des. 2019, 4:51 publicada per Secretaria IES Santa Maria   [ actualitzat el 17 de des. 2019, 4:53 ]

Benvolgudes famílies,

Us informam que el divendres 20 de desembre l'horari lectiu serà de 8:00h a 12:00h. 

Per aquest dia s'han preparats diferents tallers i l'alumnat de 4t d'ESO ha organitzat una xocolatada per berenar (xocolata 1€ i coques 1€) i per tant, no hi haurà servei d'entrepans.  

Ens tornarem a veure el dimecres 8 de gener en l'horari habitual. 

Bones festes!!!

L'equip directiu


1-10 of 26