MATRÍCULA INTERNA - CURS 2020/2021 - IES Santa Maria

23 d’abr. 2020, 3:30 publicada per Secretaria IES Santa Maria

Bon dia,
Us informam que posam en marxa la matriculació en el centre per via telemàtica i per dur-ho a terme heu de fer el següent:
  1. Primer de tot i molt imporant llegir el document  https://docs.google.com/document/d/1td90wXrBb116IH3mVHKL_CIsJR3TM4bLO4uCExUTYXY/edit  on trobareu l'explicació de les optatives i itineraris que heu de triar per al curs que ve juntament amb els vostres fills i filles. També he adjuntat el document en pdf per si teniu problemes amb l'enllaç. 
  2. Emplenar el qüestionari pel GESTIB. Dia 28 d'abril rebreu un missatge en el gestib que us informarà que teniu un qüestionari per emplenar. També podeu accedir des del menú del gestib en la pipella "Qüestionaris". És important que abans de finalitzar el qüestionari reviseu totes les dades perquè després no es podrà modificar. Podreu contestar el qüestionari fins el dia 4 de maig (inclòs). Recordau que aquesta elecció d'optatives i itineraris és definitiva i no es podrà modificar (només en casos excepcionals i si l'organització del centre ho permet, utilitzant el document de reclamació pertinent i només durant el mes de setembre). L'alumnat que pensa que no vindrà a aquest centre el curs que ve l'ha d'emplenar el qüestionari igualment per si de cas.
Els sobres de matrícula es gestionaran quan ho permeti la situació. 

Per qualsevol dubte enviau correu a secretaria@iessantamaria.org 

Molts d'ànims i forces a tots!!!

L'equip directiu

Ċ
Secretaria IES Santa Maria,
23 d’abr. 2020, 3:30
Comments